Recept
« Terug naar recepten
Mini bavarois van geitenkaas
PT20M
Mini bavarois van geitenkaas
Een heerlijk mini bavarois van geitenkaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mini bavarois van geitenkaas te bereiden
Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. Verwarm de slagroom in de magnetron en los daar de uitgeknepen gelatine in op. Vermeng het gelatinemengsel met de zachte geitenkaas en doe het over in kleine, halve bolvormpjes. Zet deze 2 uur in de koelkast. Snij de tomaten aan de onderkant kruislings in. Hou de tomaten enkele seconden in kokend water, zodat je ze makkelijk kunt schillen. Schil ze en haal de pitjes eruit. Snij ze dan in blokjes en pureer met de staafmixer,zout en peper. Zet dit mengsel koud.