KookJij

Mini bavarois van geitenkaas

Een heerlijk mini bavarois van geitenkaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mini bavarois van geitenkaas te bereiden

Laat de gelatineblaadjes weken in koud water. Verwarm de slagroom in de magnetron en los daar de uitgeknepen gelatine in op. Vermeng het gelatinemengsel met de zachte geitenkaas en doe het over in kleine, halve bolvormpjes. Zet deze 2 uur in de koelkast. Snij de tomaten aan de onderkant kruislings in. Hou de tomaten enkele seconden in kokend water, zodat je ze makkelijk kunt schillen. Schil ze en haal de pitjes eruit. Snij ze dan in blokjes en pureer met de staafmixer,zout en peper. Zet dit mengsel koud.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst