Recept
« Terug naar recepten
Mini-Romana uit de oven
PT35M
Mini-Romana uit de oven
Een heerlijk mini-romana uit de oven recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gerda Lamers
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
????? personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
Nigella bites
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mini-Romana uit de oven te bereiden
Verwarm de over voor op 200ºC. Was de mini-Romana sla en laat goed uitlekken. Doe de olijfolie in de braadslede, leg de sla er in en strooi de knoflook, peper en zout erover, giet de bouillon er op en als laatste de tijm. Niet te veel anders gaat het overheersen. Dek af met de alu-folie en zet het in een voorverwarmde oven van 200ºC. Laat 25 minuten koken, niet langer anders wordt het te zacht.
Schep de sla op een rooster en laat het uitlekken.
Schep de sla op een rooster en laat het uitlekken.
Mijn kookverhaal (Gerda Lamers)
Dit recept zag ik afgelopen week op RTL 4 bij Nigella's, ik heb het gauw opgeschreven en direct gemaakt en ik moet zeggen het is voor herhaling vatbaar. Het is lekker kruidig en knapperig. Lekker met gebakken krieltjes en een stukje vlees naar keuze.
slaatje zegt: