KookJij

Minibrochettes met gegrilde scampis en saus van avocado en limoen

Een heerlijk minibrochettes met gegrilde scampis en saus van avocado en limoen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Minibrochettes met gegrilde scampis en saus van avocado en limoen te bereiden



Pel de ontdooide scampi’s. Meng met olijfolie en pili-pili. Zet apart.
Doe de in blokjes gesneden avocado, de room, het limoensap, zout en peper in de mengbeker van de mixer. Mix tot een homogene en smeuïge saus.
Bak de scampi’s kort goudbruin in een grote pan op vrij hoog vuur.
Steek per 2 op lange houten prikkers.
Dien op met de avocadobereiding als dipsaus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst