Recept
« Terug naar recepten
Minibrochettes met gegrilde scampis en saus van avocado en limoen
PT20M
Minibrochettes met gegrilde scampis en saus van avocado en limoen
Een heerlijk minibrochettes met gegrilde scampis en saus van avocado en limoen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
nl.delhaize.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Minibrochettes met gegrilde scampis en saus van avocado en limoen te bereiden
Pel de ontdooide scampi’s. Meng met olijfolie en pili-pili. Zet apart.
Doe de in blokjes gesneden avocado, de room, het limoensap, zout en peper in de mengbeker van de mixer. Mix tot een homogene en smeuïge saus.
Bak de scampi’s kort goudbruin in een grote pan op vrij hoog vuur.
Steek per 2 op lange houten prikkers.
Dien op met de avocadobereiding als dipsaus.