Recept
« Terug naar recepten
Minipaprika met geitenkaas en rucolakers
PT15M
Minipaprika met geitenkaas en rucolakers
Een heerlijk minipaprika met geitenkaas en rucolakers recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Minipaprika met geitenkaas en rucolakers te bereiden
Paprikaatjes wassen, bovenkant een puntje eraf snijden. Rucola losknippen. In een kom geitenkaas met wijn losroeren. Helft van rucola-of tuinkers door geitenkaas mengen. Op smaak brengen met peper. Paprikaatjes met behulp van een theelepel vullen met geitenkaasmengsel en de vulling aandrukken, zodat er geen luchtgaten in ontstaan. Paprikaatjes met scherp, glad mes in plakjes snijden en deze naast elkaar op een schaal leggen. Rest van rucola erover strooien.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Kruidenvrouwke zegt:
Anna zegt:
Als je bij de bronvermelding kijkt, zie je bron: "wereldkeuken"
Marijke wordt vermeld omdat zij het recept heeft ingestuurd, en daar is niets mis mee, toch?
Groet,
Anna
Kookjij
margreeth zegt: