KookJij

Miniquiches met tomatenthoedje

Een heerlijk miniquiches met tomatenthoedje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Miniquiches met tomatenthoedje te bereiden

1. Verwarm de oven voor op 200° C.
2. Bak het spek in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Meng (van het vuur) met de kaas, het brood en de sjalotsnippers. Verdeel het mengsel over vier individuele siliconenvormpjes (bijv. muffinvormpjes).
3. Klop de eieren op met de melk en wat tijm en peper. Verdeel over de vormpjes.
4. Zet de taartjes 15 minuten in de voorverwarmde oven. Haal ze eruit, laat afkoelen en ontvorm de quiches.
5. Snij de hoedjes van de tomaten en zet op elke quiche zo'n hoedje.
6. Snij de rest van de tomaat in kleine blokjes en meng ze met rucola. Bestuif de salade licht met olijfolie en serveer bij de quiches



Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst