Recept
« Terug naar recepten
Mojama met amandelen
PT10M
Mojama met amandelen
Een heerlijk mojama met amandelen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
www.originalandalucia.com/Tapas/
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mojama met amandelen te bereiden
Men snijdt de mohama zeer dun, bijna transparant dus.
Bereidingswijze
Men snijdt de mohama zeer dun. Voeg er wat ongezouten amandelen toe en giet er een beetje Olijf olie extra virgin over.
Zeer eenvoudig doch zeer lekker
Serveertips
Heerlijk bij een glaasje sherry of wijn
Bereidingswijze
Men snijdt de mohama zeer dun. Voeg er wat ongezouten amandelen toe en giet er een beetje Olijf olie extra virgin over.
Zeer eenvoudig doch zeer lekker
Serveertips
Heerlijk bij een glaasje sherry of wijn
pierre zegt: