Serveren met warme (zure) kersen. een paar er bovenop, de rest ernaast.
Eventueel met een toefje slagroom.
(Ook mogelijk met een ander soort fruit)
Recept
« Terug naar recepten
Monchou Taartje
PT30M
Monchou Taartje
Een heerlijk monchou taartje recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
jose aarns
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Monchou Taartje te bereiden
- De koeken fijn maken in plastic zak met de deegroller, dan de jam en boter eronder (is voor de taart bodem).
-Slagroom stijfkloppen met de klopvast, dan de vanille suiker, en basterdsuiker toevoegen en de Monchou eronder doen.
-De springvorm bedekken met het vetvrije bakpapier, bekleden met het deeg van de koeken/jam en boter.
-Goed aandrukken en gelijkmatig verdelen.
-Hier bovenop de vulling scheppen en goed verdelen.
-Dan in koelkast plaatsen en min. 1 tot 2 uur laten opstijven (of langer).
-Slagroom stijfkloppen met de klopvast, dan de vanille suiker, en basterdsuiker toevoegen en de Monchou eronder doen.
-De springvorm bedekken met het vetvrije bakpapier, bekleden met het deeg van de koeken/jam en boter.
-Goed aandrukken en gelijkmatig verdelen.
-Hier bovenop de vulling scheppen en goed verdelen.
-Dan in koelkast plaatsen en min. 1 tot 2 uur laten opstijven (of langer).
Mijn kookverhaal (jose aarns)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lotte4 zegt:
zijn erg machtig om ze als dessert te serveren
jose zegt: