Recept
« Terug naar recepten
moorse varkensreepjes
PT20M
moorse varkensreepjes
Een heerlijk moorse varkensreepjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
vlees.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe moorse varkensreepjes te bereiden
Maak een marinade van de sjalotjes, het pepertje, alle specerijen en 4 eetl olie. Schep de vleesreepjes erdoor en laat het minimaal een uur marineren. Schep het vlees regelmatig om. Verwarm 4 eetl olie in een pan en roerbak hierin de varkensreepjes al omscheppend bruin en gaar in 5 minuten.