Recept
« Terug naar recepten
Mosselcurry met geurige rijst
PT30M
Mosselcurry met geurige rijst
Een heerlijk mosselcurry met geurige rijst recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
mosselen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselcurry met geurige rijst te bereiden
Controleer de mosselen: gooi schelpen die stuk zijn of na een ferme tik niet sluiten weg.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen.
Verhit in een hapjespan de olie. Fruit de ui. Schep de currypasta erdoor. Voeg de paksoi en
sugar snaps toe en bak 2 min.
Schenk de kokosmelk in de pan. Leg de mosselen op de groenten. Stoof de mosselen 8 min.
met deksel, of tot alle schelpen open staan. Rooster intussen de repen naan in
de broodrooster.
Bestrooi de mosselcurry met de koriander. Serveer met de rijst en de naan.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen.
Verhit in een hapjespan de olie. Fruit de ui. Schep de currypasta erdoor. Voeg de paksoi en
sugar snaps toe en bak 2 min.
Schenk de kokosmelk in de pan. Leg de mosselen op de groenten. Stoof de mosselen 8 min.
met deksel, of tot alle schelpen open staan. Rooster intussen de repen naan in
de broodrooster.
Bestrooi de mosselcurry met de koriander. Serveer met de rijst en de naan.
liz1 zegt: