Recept
« Terug naar recepten
Mosselen: de smoelentrekkers
PT10M
Mosselen: de smoelentrekkers
Een heerlijk mosselen: de smoelentrekkers recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselen: de smoelentrekkers te bereiden
Mosselen grondig wassen en ontdoen van baard.
Ajuin in ringen snijden.
Wortel in schijven snijden.
Selder in ringen snijden.
Peterselie ontdoen van takjes.
Verdeel de groenten in de potten, zeer goed kruiden, de mosselen erop en verdeel de limoncello en citroensap erover kruid nogmaals.
Kook deze gaar en schud enkele keren op.
Serveer met verse frietjes en een heerlijk mosselsausje zeker te vinden op mijn receptenpagina.
Ajuin in ringen snijden.
Wortel in schijven snijden.
Selder in ringen snijden.
Peterselie ontdoen van takjes.
Verdeel de groenten in de potten, zeer goed kruiden, de mosselen erop en verdeel de limoncello en citroensap erover kruid nogmaals.
Kook deze gaar en schud enkele keren op.
Serveer met verse frietjes en een heerlijk mosselsausje zeker te vinden op mijn receptenpagina.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
klik op foto om te vergroten.