Recept
« Terug naar recepten
Mosselen in gele Thaise curry
PT20M
Mosselen in gele Thaise curry
Een heerlijk mosselen in gele thaise curry recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselen in gele Thaise curry te bereiden
Verhit de kokosmelk met een half zakje Thaise gele currypasta.
Voeg naar smaak een beetje palmsuiker toe.
Voeg de ui toe, en breng de curry aan de kook
Stoom de mosselen in de gele curry met de deksel op de pan totdat alle mosselen open zijn.
Roer de basilicum door de mosselen en curry.
Serveer met vers stokbrood.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Gerard van der Leeuw zegt:
fijnproever zegt: