Recept
« Terug naar recepten
mosselen in kervelsaus
PT15M
mosselen in kervelsaus
Een heerlijk mosselen in kervelsaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe mosselen in kervelsaus te bereiden
Verhit de olie en bak hierin de sjalotten en ham 5 min. op een zacht vuur. Voeg de bloem toe en bak deze 2 min mee. Roer de wijn, mosterd, kervel en wat zout en peper door en laat dit mengsel op zacht vuur 5 min stoven. Voeg de mosselen toe,, dek de pan af en kook de mosselen nog 5 min op laag vuur. Direct serveren, eventueel met stokbrood.
bobbeltje zegt: