Recept
« Terug naar recepten
Mosselen in rode Thaise curry
PT20M
Mosselen in rode Thaise curry
Een heerlijk mosselen in rode thaise curry recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselen in rode Thaise curry te bereiden
Was de mosselen en zet ze apart.
Verhit de kokosmelk in een diepe pan en voeg de rode curry-pasta toe.
Breng de rode curry op smaak met de palmsuiker, we voegen geen vissaus toe omdat de mosselen zout genoeg zijn,
Kook de mosselen in een paar minuten gaar in de rode curry, roer de mosselen goed door de curry.
Serveer de mosselen als ze allemaal open zijn, garneer met Thaise basilicum en de pepertjes.
Lekker met gestoomde jasmijnrijst of stokbrood.