KookJij

Mosselen in rode Thaise curry

Een heerlijk mosselen in rode thaise curry recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: onoffspices.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mosselen in rode Thaise curry te bereiden


Was de mosselen en zet ze apart.
Verhit de kokosmelk in een diepe pan en voeg de rode curry-pasta toe.
Breng de rode curry op smaak met de palmsuiker, we voegen geen vissaus toe omdat de mosselen zout genoeg zijn,
Kook de mosselen in een paar minuten gaar in de rode curry, roer de mosselen goed door de curry.
Serveer de mosselen als ze allemaal open zijn, garneer met Thaise basilicum en de pepertjes.
Lekker met gestoomde jasmijnrijst of stokbrood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst