Recept
« Terug naar recepten
Mosselen met blond bier
PT20M
Mosselen met blond bier
Het hoeft niet altijd mosselen in witte wijn te zijn !!!!
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
lekkernormaal
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselen met blond bier te bereiden
- Spoel de mosselen en haal de kapotte schelpen eruit. Snij de groenten in stukken. Verhit wat olijfolie in de mosselpot. fruit de ui en bak de groenten even aan. Voeg daarna de mosselen en het bier toe. Breng op smaak met peper en zout. Laat de mosselen koken met het deksel op de pot. Schud regelmatig. De mosselen zijn klaar als de schelpen geopend zijn. Schelpen die toe blijven eet je niet op. Lekker met volkoren stokbrood.