KookJij

Mosselen met een lepeltje mosterd

Een heerlijk mosselen met een lepeltje mosterd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mosselen met een lepeltje mosterd te bereiden

Was de mosselen zorgvuldig en ontdoe van baard.
Groenten grof snijden.
Vul de potten met groenten en kruid goed met peper en meng de mosterd eronder, de mosselen erop en nog eens kruiden evenzeer een scheut olijfolie erop. Zet op het vuur en de rest weten jullie ook wel ...een paar keer opschudden.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Serveer met vers gebakken frietjes en sausjes te vinden op mijn receptenpagina.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
:D:D;);) XX
derbyke

derbyke zegt:
Geen nood, had nog eend in huis .... dus zeker niet met een lege maag naar huis xxx:);):p
Anna

Anna zegt:
Had ik toch bijna dat takke-eind gereden voor een leeg mosselschelpje:D:DXX:p:p
derbyke

derbyke zegt:
Denk het ook niet ;)xxx:);):p
Anna

Anna zegt:
Mmmm.....2 kilo was toch niet genoeg geweest, haha!:p:p
XXX