Recept
« Terug naar recepten
Mosselen met een lepeltje mosterd
PT10M
Mosselen met een lepeltje mosterd
Een heerlijk mosselen met een lepeltje mosterd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselen met een lepeltje mosterd te bereiden
Was de mosselen zorgvuldig en ontdoe van baard.
Groenten grof snijden.
Vul de potten met groenten en kruid goed met peper en meng de mosterd eronder, de mosselen erop en nog eens kruiden evenzeer een scheut olijfolie erop. Zet op het vuur en de rest weten jullie ook wel ...een paar keer opschudden.
Groenten grof snijden.
Vul de potten met groenten en kruid goed met peper en meng de mosterd eronder, de mosselen erop en nog eens kruiden evenzeer een scheut olijfolie erop. Zet op het vuur en de rest weten jullie ook wel ...een paar keer opschudden.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Serveer met vers gebakken frietjes en sausjes te vinden op mijn receptenpagina.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
Anna zegt: