KookJij

Mosselen met rode uitjes

Een heerlijk mosselen met rode uitjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: eigen kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mosselen met rode uitjes te bereiden

Kook de mosselen snel met aanhangend water gaar en giet ze af. Snipper de rode ui fijn en maak er samen met de olijfolie, sherryazijn, gembernat en zout en peper een lekker vinaigrette van.
Haal de mossel uit de schelp en leg ze in de vinaigrette. Doe ze terug in de schelpen.







French dressing:

Olijfolie, notenolie, citroenazijn, gembernat en rode wijnazijn mengen. Sjalotje en tuinkruiden ZEER FIJN hakken en samen met de mosterd onder de dressing mengen. Op smaak brengen met peper en zout.



Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst