Recept
« Terug naar recepten
Mosselen met rode uitjes
PT30M
Mosselen met rode uitjes
Een heerlijk mosselen met rode uitjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselen met rode uitjes te bereiden
Kook de mosselen snel met aanhangend water gaar en giet ze af. Snipper de rode ui fijn en maak er samen met de olijfolie, sherryazijn, gembernat en zout en peper een lekker vinaigrette van.
Haal de mossel uit de schelp en leg ze in de vinaigrette. Doe ze terug in de schelpen.
French dressing:
Olijfolie, notenolie, citroenazijn, gembernat en rode wijnazijn mengen. Sjalotje en tuinkruiden ZEER FIJN hakken en samen met de mosterd onder de dressing mengen. Op smaak brengen met peper en zout.
Haal de mossel uit de schelp en leg ze in de vinaigrette. Doe ze terug in de schelpen.
French dressing:
Olijfolie, notenolie, citroenazijn, gembernat en rode wijnazijn mengen. Sjalotje en tuinkruiden ZEER FIJN hakken en samen met de mosterd onder de dressing mengen. Op smaak brengen met peper en zout.