KookJij

Mosselen Mumbai

Een heerlijk mosselen mumbai recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: India
Keuken: Oosterse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mosselen Mumbai te bereiden

SAUSJE :
""""""""""""""
*Doe alle ingredienten in een keukenmachine en draai daarvan een smeuig sausje.
***
MOSSELEN :
""""""""""""""""""
*Verhit in een grote mosselpan 200 cc water en laat daarin de cocoscrême oplossen.Verwarm mee de sjalotjes,knoflook,gember,lomboks,ketumbar,djinten,
kaneel,de korianderblaadjes en garam masala
*Doe de gewassen en goede mosselen er bij in de pan en breng snel tot koken met deksel op de pan.Schud dan goed om.
*Laat weer koken,houd de deksel op de pan en schud weer om en herhaal dat dat nog eens.De meeste schelpen zullen nu wel open zijn,maar we laten de pan nog even 2-5 minuten pruttelen.
*Schelpen die na al het koken en schudden nog niet open zijn weggooien.Die zijn niet goed

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

*Opdienen met vers warm bruin brood en het sausje

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst