Recept
« Terug naar recepten
Mosselfondue uit Normandië
PT20M
Mosselfondue uit Normandië
Een heerlijk mosselfondue uit normandië recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselfondue uit Normandië te bereiden
Bestrijk de binnenkant van de fonduepan met knoflook. Verwarm de wijn in de fonduepan. Meng de Emmentaler met de maïzena en laat de kaas smelten in de wijn. Blijf onafgebroken roeren. Voeg de Camembert toe en roer tot ook deze gesmolten is. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Doop stukjes brood en gekookte mosselen in de fondue.