Recept
« Terug naar recepten
Mosselkoekjes
PT20M
Mosselkoekjes
Een heerlijk mosselkoekjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
super de boer
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselkoekjes te bereiden
Ontkorst het brood.
Was de dille en pel het sjalotje.
Maal het brood met de dille, sjalot, kerriepoeder, ei en de crème fraîche in de keukenmachine fijn.
Hak de mosselen fijn en meng ze met het broodmengsel. Breng op smaak met zout, peper en het citroensap.
Vorm van het vismengsel 4 platte koekjes.
Laat de viskoekjes in de koelkast ca. 1 uur rusten.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de mosselkoekjes aan beide kanten in ca. 5 minuten gaar
Was de dille en pel het sjalotje.
Maal het brood met de dille, sjalot, kerriepoeder, ei en de crème fraîche in de keukenmachine fijn.
Hak de mosselen fijn en meng ze met het broodmengsel. Breng op smaak met zout, peper en het citroensap.
Vorm van het vismengsel 4 platte koekjes.
Laat de viskoekjes in de koelkast ca. 1 uur rusten.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de mosselkoekjes aan beide kanten in ca. 5 minuten gaar