Recept
« Terug naar recepten
Mosselsaus
PT15M
Mosselsaus
Een heerlijk mosselsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosselsaus te bereiden
Smelt de boter in een pan en roer de bloem met iets zout erdoor.Warm dit goed door en voeg 2 dl.kookvocht (van de mosselen) toe.breng het aan de kook en roer deze massa glad.Nu al roerend de rest van het kookvocht toevoegen.Maak de saus af met het azijn,fijngehakte mosselen,fijngehakte peterselie en laat het nog kort doorkoken.
jake zegt:
Ben je wel eens in Philippine mosselen wezen eten?:)