KookJij

mosselspiesje met kerriesaus

Een heerlijk mosselspiesje met kerriesaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
  2. > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe mosselspiesje met kerriesaus te bereiden

Kook de mosselen gaar haal ze uit de schelp en laat ze afkoelen.Rijg 6 mosselen aan een satèprikker dicht tegen elkaar.Wikkel een plak rauwe ham om de mosselen en duw de ham rondom de mosselen goed vast.Haal de spies door losgeklopt ei en daarna door het paneermeel.Herhaal dit nog een keer.Bak de mosselspiezen vlak voor het opdienen krokant in wat hete olie.Leg 3 spiezen pp.op de borden met wat kerriesaus.Lekker met rijst of stokbrood

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

gast

gast zegt:
lijkt op een borrelhapje bij mijn ouders thuis 40 jaar geleden: dikke plak rauwe ham in stukjes ter grote van de mosselen snijden. om en om aan spiesjes en goed paneren. mmm ga ik weer eens maken!:p