Recept
« Terug naar recepten
mosselspiesje met kerriesaus
PT20M
mosselspiesje met kerriesaus
Een heerlijk mosselspiesje met kerriesaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe mosselspiesje met kerriesaus te bereiden
Kook de mosselen gaar haal ze uit de schelp en laat ze afkoelen.Rijg 6 mosselen aan een satèprikker dicht tegen elkaar.Wikkel een plak rauwe ham om de mosselen en duw de ham rondom de mosselen goed vast.Haal de spies door losgeklopt ei en daarna door het paneermeel.Herhaal dit nog een keer.Bak de mosselspiezen vlak voor het opdienen krokant in wat hete olie.Leg 3 spiezen pp.op de borden met wat kerriesaus.Lekker met rijst of stokbrood
gast zegt: