Recept
« Terug naar recepten
Mosterd-visragout
PT20M
Mosterd-visragout
Een heerlijk mosterd-visragout recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Toine Krijnen
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2-4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mosterd-visragout te bereiden
Sjalotjes schoonmaken en snipperen.
In pan boter verhitten.
Sjalotjes ca. 2 minuten fruiten.
Roodbaars in stukjes snijden en bestrooien met zout, peper en bloem.
Roodbaars ca. 3 minuten meebakken.
Crème fraîche en mosterd toevoegen en tegen de kook aanbrengen.
Saus ca. 4 minuten zachtjes verwarmen.
Intussen worteltjes in ca. 5 minuten beetgaar koken.
Ragout op smaak brengen met zout en peper.
Italiaanse bollen opensnijden.
Ragout erover verdelen.
Serveren met gekookte worteltjes.
In pan boter verhitten.
Sjalotjes ca. 2 minuten fruiten.
Roodbaars in stukjes snijden en bestrooien met zout, peper en bloem.
Roodbaars ca. 3 minuten meebakken.
Crème fraîche en mosterd toevoegen en tegen de kook aanbrengen.
Saus ca. 4 minuten zachtjes verwarmen.
Intussen worteltjes in ca. 5 minuten beetgaar koken.
Ragout op smaak brengen met zout en peper.
Italiaanse bollen opensnijden.
Ragout erover verdelen.
Serveren met gekookte worteltjes.
jan en truus zegt:
jan en truus