KookJij

Mosterd-visragout

Een heerlijk mosterd-visragout recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2-4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mosterd-visragout te bereiden

Sjalotjes schoonmaken en snipperen.
In pan boter verhitten.
Sjalotjes ca. 2 minuten fruiten.
Roodbaars in stukjes snijden en bestrooien met zout, peper en bloem.
Roodbaars ca. 3 minuten meebakken.
Crème fraîche en mosterd toevoegen en tegen de kook aanbrengen.
Saus ca. 4 minuten zachtjes verwarmen.
Intussen worteltjes in ca. 5 minuten beetgaar koken.
Ragout op smaak brengen met zout en peper.
Italiaanse bollen opensnijden.
Ragout erover verdelen.
Serveren met gekookte worteltjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jan en truus

jan en truus zegt:
Dat lijkt me lekker, ga het zeker maken.
jan en truus