Recept
« Terug naar recepten
Mousse van gerookte eendeborst
PT30M
Mousse van gerookte eendeborst
Een heerlijk mousse van gerookte eendeborst recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mousse van gerookte eendeborst te bereiden
Eendeborst van het vet ontdoen,zeer fijn cutteren met een beetje room en uienconfituur.Dresseer het bord met frisé sla,geraspte wortelen maak cannellen van de eendeborst en leg op bord vervolgens afwerken met rode bietscheuten,bladpeterselie,erwtscheuten en pijnboompitten.Vergeet niet wat extra uienconfituur in schaaltje er bij te zetten voor de liefhebbers.