Recept
« Terug naar recepten
Hapje : gevuld kwarteleitje
PT5M
Hapje : gevuld kwarteleitje
Een heerlijk hapje : gevuld kwarteleitje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Speciale gelegenheden - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje : gevuld kwarteleitje te bereiden
Snijd het hoedje van het eitje voorzichtig af, hol het eitje en het hoedje uit.
De zalm zeer fijn snijden.
Meng deze met fijn gesneden witloof, sjalot en fijngesneden eitjes goed kruiden en balsamicodressing eronder mengen.
Dresseer de blaadjes sla op bord, vul de eitjes met de mengeling, garneer af.
De zalm zeer fijn snijden.
Meng deze met fijn gesneden witloof, sjalot en fijngesneden eitjes goed kruiden en balsamicodressing eronder mengen.
Dresseer de blaadjes sla op bord, vul de eitjes met de mengeling, garneer af.