Recept
« Terug naar recepten
Muffins met Brugge goud en abikozenconfituur
PT45M
Muffins met Brugge goud en abikozenconfituur
Een heerlijk muffins met brugge goud en abikozenconfituur recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
20 stukks personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kaasrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Muffins met Brugge goud en abikozenconfituur te bereiden
Doe de bloem in een kom en meng met bakpoeder, suiker, vanillesuiker, geraspte sinaasappelschil, Brugge goud, de eieren, melk en de gesmolten boter in deze volgorde tot U een glad mengsel heeft.
Vet de bakvormpjes in met boter en vul 1/2 met het deeg.
Schep in elke holte 1 el abrikozenconfituur en schep de rest van het deeg erop zodat er 3/4 gevuld is.
Laat 20-25 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 180 graden C.
Vet de bakvormpjes in met boter en vul 1/2 met het deeg.
Schep in elke holte 1 el abrikozenconfituur en schep de rest van het deeg erop zodat er 3/4 gevuld is.
Laat 20-25 minuten bakken in een voorverwarmde oven van 180 graden C.