*Op voorverwarmd bord een schep tabouleh doen met de
mul-filetjes er op.Geef er een tomaten-komkommer salade bij
Recept
« Terug naar recepten
Mul met Kruiden en Basis Tabbouleh
PT180M
Mul met Kruiden en Basis Tabbouleh
Tabbouleh is een salade-achtig recept,oorspronkelijk afkomstig uit het Midden Oosten
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
180 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Libanon
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Mul met Kruiden en Basis Tabbouleh te bereiden
*Smeer de rode mul filets in met het chermoula kruiden mengsel in olijf olie en laat 2 uur goed marineren en intrekken in de koelkast.
*Zet de oven aan op 180 graden celsius en zet een schaal met de gemarineerde filets 20 minuten in de oven,bedekt door alu-folie en nog eens 5 minuten zonder alu-folie.
*Bereid de couscous en doe daar wat olie door om minder
droog te maken.
*Kousenband en spercieboontjes,schonen,afhalen en in stukjes van 3-4 cm doen.Gedurende 5-10 minuten blancheren,er moet nog beet aan zijn.
*De dressing maken in de keukenmachine door te mengen de gehakte blaadjes,limoensap,peper en zout en olie
*Vervolgens een mix maken van de couscous,boontjes en dressing voor een basis "Tabouleh"
*Zet de oven aan op 180 graden celsius en zet een schaal met de gemarineerde filets 20 minuten in de oven,bedekt door alu-folie en nog eens 5 minuten zonder alu-folie.
*Bereid de couscous en doe daar wat olie door om minder
droog te maken.
*Kousenband en spercieboontjes,schonen,afhalen en in stukjes van 3-4 cm doen.Gedurende 5-10 minuten blancheren,er moet nog beet aan zijn.
*De dressing maken in de keukenmachine door te mengen de gehakte blaadjes,limoensap,peper en zout en olie
*Vervolgens een mix maken van de couscous,boontjes en dressing voor een basis "Tabouleh"