KookJij

Naanbrood (indiaas)

Een heerlijk naanbrood (indiaas) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Bakken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: India
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Naanbrood (indiaas) te bereiden

Bakmeel en zout in een kom zeven.
Yoghurt door het lauwe water kloppen.
Maak een kuiltje in het midden van het meel, giet het yoghurtmengsel erin en roer tot een deeg.
Bedekken met een vochtige theedoek en 1 uur laten rusten.
Ovengrill voorverwarmen op de hoogste stand.
Deeg in vieren delen en elk stuk uitrollen tot een lap van ca. 20 cm.
De lappen 1-2 minuten grillen tot ze opzwellen en bruine vlekken hebben.
Omdraaien en de andere kant ook 1-2 minuten grillen.
Warm opdienen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst