Recept
« Terug naar recepten
Nasi met Kipfilet
PT50M
Nasi met Kipfilet
Een heerlijk nasi met kipfilet recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Wim Kraaijenzank
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Nasi met Kipfilet te bereiden
Marineer de kipfilet in de sambal, curry, fijngesnipperde knoflook, paprikapoeder, peper en zout en een etl. olijfolie.
Kook de rijst volgens de handleiding van de verpakking.
Snijdt de paprika, champignons, ui en prei fijn.
Bak het gemarineerde vlees + een etl. olijfolie en voeg daar de groenten aan toe behalve de prei en bak dit alles gaar en voeg dan de rijst toe en als laatste de prei even meebakken zodat die knapperig blijft.
Je kunt evt. ook nog omeletreepjes toevoegen.
Kook de rijst volgens de handleiding van de verpakking.
Snijdt de paprika, champignons, ui en prei fijn.
Bak het gemarineerde vlees + een etl. olijfolie en voeg daar de groenten aan toe behalve de prei en bak dit alles gaar en voeg dan de rijst toe en als laatste de prei even meebakken zodat die knapperig blijft.
Je kunt evt. ook nog omeletreepjes toevoegen.
Geert Richter zegt: