Recept
« Terug naar recepten
Navarin
PT45M
Navarin
Een heerlijk navarin recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gerard Schaefers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Gerard Schaefers
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Navarin te bereiden
De ui besteken met een paar kruidnagels, de overige groenten in niet te kleine stukken snijden.
Na het wassen goed laten uitdruipen, en ze fruiten in de boter.
Vervolgens het in stukken gesneden vlees er bij voegen en het water en vlees en groenten gaarkoken.
Wat jus toevoegen voor de kleur en het vocht binden met wat sago.
Na het wassen goed laten uitdruipen, en ze fruiten in de boter.
Vervolgens het in stukken gesneden vlees er bij voegen en het water en vlees en groenten gaarkoken.
Wat jus toevoegen voor de kleur en het vocht binden met wat sago.