KookJij

Navarin

Een heerlijk navarin recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Gerard Schaefers
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Navarin te bereiden

De ui besteken met een paar kruidnagels, de overige groenten in niet te kleine stukken snijden.
Na het wassen goed laten uitdruipen, en ze fruiten in de boter.
Vervolgens het in stukken gesneden vlees er bij voegen en het water en vlees en groenten gaarkoken.
Wat jus toevoegen voor de kleur en het vocht binden met wat sago.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst