Recept
« Terug naar recepten
nectarine beignets
PT30M
nectarine beignets
Een heerlijk nectarine beignets recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
lekker van bij ons
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe nectarine beignets te bereiden
Snij de nectarines rondom in en draai met de volle hand het vruchtvlees van de pit.
Snij de helften door midden en verwijder de schil.
Roer een klontloos beslag van het bakmeel, de melk en een snufje zout.
Verwarm de olie in een frituurpan.
Prik de stukken nectarine aan een vork, haal ze door het beslag en bak ze in de olie mooi bruin.
Laat de beignets even uitlekken op een keukenpapier en bestrooi.
Leg ze op 2 bordjes en schenk er een beetje chocolade- of sinaasappelsaus over.
Ook lekker met poedersuiker of een bolletje ijs.
Snij de helften door midden en verwijder de schil.
Roer een klontloos beslag van het bakmeel, de melk en een snufje zout.
Verwarm de olie in een frituurpan.
Prik de stukken nectarine aan een vork, haal ze door het beslag en bak ze in de olie mooi bruin.
Laat de beignets even uitlekken op een keukenpapier en bestrooi.
Leg ze op 2 bordjes en schenk er een beetje chocolade- of sinaasappelsaus over.
Ook lekker met poedersuiker of een bolletje ijs.