KookJij

Nectarine en yoghurt créme brulee

Een heerlijk nectarine en yoghurt créme brulee recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: ah
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Nectarine en yoghurt créme brulee te bereiden

Bosbessen in zeef laten uitlekken. Nectarines wassen, halveren en pit verwijderen. Nectarines in plakjes snijden, plakjes halveren.
Bereiden
Grill voorverwarmen op hoogste stand. Soufflévormpjes invetten. Allesbinder en crème fraîche goed door elkaar roeren. Yoghurt erdoor roeren. Bosbessen en nectarines over vormpjes verdelen. Yoghurtmengsel over vruchten verdelen. Basterdsuiker gelijkmatig in laagje over yoghurt verdelen. Vormpjes zo dicht mogelijk onder hete grill schuiven en suiker in ca. 3 minuten laten karamelliseren. Direct serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bobbeltje

bobbeltje zegt:
Het kan ook zonder de bosbessen. Je kunt ook in de plaats kersen of aardbeien doen.
kaid0307

kaid0307 zegt:
Kan het ook zonder de bosbessen of kun je iets in plaats van de bosbessen doen??