KookJij

Nectarine-en yoghurtcréme brulée

Een heerlijk nectarine-en yoghurtcréme brulée recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Nectarine-en yoghurtcréme brulée te bereiden

VOORBEREIDEN:
Bosbessen in zeef laten uitlekken.
Nectarines wassen, halveren en pit verwijderen.
Nectarines in palkjes snijden, palkjes halveren.
BEREIDEN:
Grill voorverwarmen op hoogste stand.
Soufflévormpjes invetten.
Allesbinder en créme fraiche goed door elkaar roeren.
Yoghurt erdoor roeren.
Bosbessen en nectarines over vormpjes verdelen.
Yughurtmengsel over vruchten verdelen.
Basterdsuiker gelijkmatig in laagje over yoghurt verdelen.
Vormpjes zo dicht mogelijk onder hete grill schuiven en suiker in ca 3 min. laten karameliseren.
Direct serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst