Recept
« Terug naar recepten
Nectarine-en yoghurtcréme brulée
PT30M
Nectarine-en yoghurtcréme brulée
Een heerlijk nectarine-en yoghurtcréme brulée recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Nectarine-en yoghurtcréme brulée te bereiden
VOORBEREIDEN:
Bosbessen in zeef laten uitlekken.
Nectarines wassen, halveren en pit verwijderen.
Nectarines in palkjes snijden, palkjes halveren.
BEREIDEN:
Grill voorverwarmen op hoogste stand.
Soufflévormpjes invetten.
Allesbinder en créme fraiche goed door elkaar roeren.
Yoghurt erdoor roeren.
Bosbessen en nectarines over vormpjes verdelen.
Yughurtmengsel over vruchten verdelen.
Basterdsuiker gelijkmatig in laagje over yoghurt verdelen.
Vormpjes zo dicht mogelijk onder hete grill schuiven en suiker in ca 3 min. laten karameliseren.
Direct serveren.
Bosbessen in zeef laten uitlekken.
Nectarines wassen, halveren en pit verwijderen.
Nectarines in palkjes snijden, palkjes halveren.
BEREIDEN:
Grill voorverwarmen op hoogste stand.
Soufflévormpjes invetten.
Allesbinder en créme fraiche goed door elkaar roeren.
Yoghurt erdoor roeren.
Bosbessen en nectarines over vormpjes verdelen.
Yughurtmengsel over vruchten verdelen.
Basterdsuiker gelijkmatig in laagje over yoghurt verdelen.
Vormpjes zo dicht mogelijk onder hete grill schuiven en suiker in ca 3 min. laten karameliseren.
Direct serveren.