Recept
« Terug naar recepten
Noedelsalade met komkommer
PT30M
Noedelsalade met komkommer
Een heerlijk noedelsalade met komkommer recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
www.ah.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Noedelsalade met komkommer te bereiden
Breng een pan water met wat zout tegen de kook aan. Laat hierin de hele kipfilet in 20 min. gaar worden (pocheren).
Kook ondertussen de mie 8 min. in water. Giet af en laat afkoelen onder koud stromend water.
Kook ondertussen de peultjes in 3 min. beetgaar. Giet af en laat afkoelen onder koud stromend water.
Rasp de gember. Meng met het citroensap, de pindakaas, sojasaus en 4 el water tot een gladde dressing. Meng door de mie en breng op smaak met peper en zout. Snijd de ongeschilde komkommer in plakken en snijd die in reepjes van ½ cm. Snijd de kipfilet in plakjes. Meng kip, komkommer, bosui en koriander door de mie. Bestrooi met de pinda's.
Kook ondertussen de mie 8 min. in water. Giet af en laat afkoelen onder koud stromend water.
Kook ondertussen de peultjes in 3 min. beetgaar. Giet af en laat afkoelen onder koud stromend water.
Rasp de gember. Meng met het citroensap, de pindakaas, sojasaus en 4 el water tot een gladde dressing. Meng door de mie en breng op smaak met peper en zout. Snijd de ongeschilde komkommer in plakken en snijd die in reepjes van ½ cm. Snijd de kipfilet in plakjes. Meng kip, komkommer, bosui en koriander door de mie. Bestrooi met de pinda's.
svermaut zegt: