KookJij

noedelsoep met vlees

Een heerlijk noedelsoep met vlees recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe noedelsoep met vlees te bereiden

Brrek de porcini in kleine stukjes leg ze in een kom en giet er 1,5 dl kokend water bij.Laat ze 15 min weken.Snipper de sjalotjes en snijd de wortels in dunne reepjes van 5 cm lang.Snijd het vet van het vlees en snijd het vlees in dunne reepjes.Verhit de olie in een grote pan en bak het vlees in kleine hoeveelheden per keer bruin;voeg zonodig nog wat olie toe.Schep het gebakken vlees uit de pan en laat het uitlekken op keukenpapier.Doe de knoflook,gember,sjalotjes en wortels in de pan en roerbak alles 3 min.Voeg het vlees,de bouillon.porcini met weekwater,sojasaus,sherry en flink wat zout en peper toe.Breng het geheel aan de kook en laat alles afgedekt 10 min pruttelen.Breek de mie in stukken en doe ze met de spinazie in de pan.Laat alles nog 5 min koken,tot het vlees gaar is.Voeg evt.nog zout en peper toe en serveer de soep heet.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst