Recept
« Terug naar recepten
Noodlesoep met Thaise kruiden
PT30M
Noodlesoep met Thaise kruiden
Een heerlijk noodlesoep met thaise kruiden recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Yunomi
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Noodlesoep met Thaise kruiden te bereiden
Breng in een grote kookpot het water, de bouillonblokjes, de knoflook, de gember, de vissaus, de sojasaus, de sesamolie, de chilisaus en de rijstazijn aan de kook.
Zet het vuur lager en laat gedurende tien minuten zachtjes koken.
Voeg de vermicelli toe en laat nog twee minuten zachtjes koken of totdat de vermicelli gaar zijn.
Verdeel de groenten in vier gelijke porties in diepe soepkommen.
Giet de bouillon met een grote opscheplepel over de verse groenten.
Garneer met de verse gehakte koriander en de stukjes bosui en de taugé.
Zet het vuur lager en laat gedurende tien minuten zachtjes koken.
Voeg de vermicelli toe en laat nog twee minuten zachtjes koken of totdat de vermicelli gaar zijn.
Verdeel de groenten in vier gelijke porties in diepe soepkommen.
Giet de bouillon met een grote opscheplepel over de verse groenten.
Garneer met de verse gehakte koriander en de stukjes bosui en de taugé.