Recept
« Terug naar recepten
Oester vinaigrette
PT20M
Oester vinaigrette
Een heerlijk oester vinaigrette recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Familie.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Oester vinaigrette te bereiden
1).Doe de ui, knoflook en Pinot Noir in de blender en
pureer.
2).Doe nu de balsamico er bij, de peper en het zout en draai tot een homogene vloeistof.
3).Giet nu in een heel dunstraaltje bij een draaiende motor de olie er bij en draai tot een homogene suspensie.
pureer.
2).Doe nu de balsamico er bij, de peper en het zout en draai tot een homogene vloeistof.
3).Giet nu in een heel dunstraaltje bij een draaiende motor de olie er bij en draai tot een homogene suspensie.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Doe van deze oestervinaigrette een scheutje in elke oesterschelp met een losgesneden oester.