Recept
« Terug naar recepten
Oeuf 'en cocotte'
PT10M
Oeuf 'en cocotte'
Een heerlijk oeuf 'en cocotte' recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
130 kCal energie
7 Gram eiwit
11 Gram vet
1 Gram koolhydraten
7 Gram eiwit
11 Gram vet
1 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
www.ah.nl
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Oeuf 'en cocotte' te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de helft van het basilicum over de schaaltjes. Schep in elk schaaltje 1 el crème fraîche en bestrooi met peper en zout naar smaak. Breek er voorzichtig een ei boven. Verdeel de rest van het basilicum erover en bestrooi met peper en zout naar smaak. Zet de schaaltjes 10-15 min. in de oven tot de eieren gaar zijn.
lekkerbekske zegt: