KookJij

Oeuf 'en cocotte'

Een heerlijk oeuf 'en cocotte' recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
  2. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie: 130 kCal energie
7 Gram eiwit
11 Gram vet
1 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: www.ah.nl
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Oeuf 'en cocotte' te bereiden

Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de helft van het basilicum over de schaaltjes. Schep in elk schaaltje 1 el crème fraîche en bestrooi met peper en zout naar smaak. Breek er voorzichtig een ei boven. Verdeel de rest van het basilicum erover en bestrooi met peper en zout naar smaak. Zet de schaaltjes 10-15 min. in de oven tot de eieren gaar zijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

lekkerbekske

lekkerbekske zegt:
Hier is nu de juiste manier, om een recept door te geven. De hoeveelheden worden in absolute waarden aangegeven, zoals een bakje à 15 g en bekertje 125 ml. Bakjes, bekertjes en dergelijke, kunnen verschillende hoeveelheden betekenen, maar grammen en milliliters etc. zijn absolute eenheden. Thanks Sofie.