KookJij

Omelet met basilicum

Een heerlijk omelet met basilicum recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: paule neyrat
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Omelet met basilicum te bereiden

Was het basilicum, dep het droog, stroop de blaadjes af en hak die grof.
Pel de ui en versnipper hem.
Verhit de olijfolie in een koekenpan en stoof de ui glazig.
Breek intussen de eieren boven een kom, doe er een beetje zout en royaal peper bij en klop de eieren stevig op met een vork.
Doe het basilicum bij de ui zo gauw die mooi glazig is en roer.
Giet er meteen de geklutste eieren op en bak de omelet. Breng met een spatel de randen systematisch naar het midden van de pan.
Bak de omelet gaar volgens uw smaak: goed doorbakken of nog wat nat.
Vouw ze dubbel, leg ze op een schotel en geef een goede draai aan de pepermolen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst