KookJij

Roerei met zalm

Een lekkere luxe variatie van roerei door gerookte zalm(snippers) toe te voegen. Hiermee kun je lekkerbekken echt verwennen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
  2. > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Roerei met zalm te bereiden

  1. Zalm in stukjes snijden (of gebruik zalmsnippers), lente uitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
  2. Verwarm een beetje olie in een pan en fruit de lente uitjes een minuutje.
  3. Voeg de geklutste eieren, melk, peper en zout toe, en blijf steeds goed roeren.
  4. Als het ei bijna goed is voeg je de zalm toe.
  5. Serveer het roerei op een geroosterde boterham.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst