Recept
« Terug naar recepten
Roerei met zalm
PT20M
Roerei met zalm
Een lekkere luxe variatie van roerei door gerookte zalm(snippers) toe te voegen. Hiermee kun je lekkerbekken echt verwennen.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Brood - Beleg
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roerei met zalm te bereiden
- Zalm in stukjes snijden (of gebruik zalmsnippers), lente uitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
- Verwarm een beetje olie in een pan en fruit de lente uitjes een minuutje.
- Voeg de geklutste eieren, melk, peper en zout toe, en blijf steeds goed roeren.
- Als het ei bijna goed is voeg je de zalm toe.
- Serveer het roerei op een geroosterde boterham.