Recept
« Terug naar recepten
Omelet met oesterzwammen
PT15M
Omelet met oesterzwammen
Een heerlijk omelet met oesterzwammen recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
joshua mulders
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
210 kCal energie
13 Gram eiwit
4 Gram vet
7 Gram koolhydraten
13 Gram eiwit
4 Gram vet
7 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
joshua
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelet met oesterzwammen te bereiden
Maak de oesterzwammen schoon en snijd ze in repen. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in smalle ringen. Was de selderij en knip de blaadjes klein.
Klop de eieren met 2 eetlepels water, de ketjap en de sambal los.
Verwarm de margarine in een koekenpan met een antiaanbaklaag en bak hierin de bosuitjes zacht. Voeg de oesterzwammen toe en bak ze kort mee. Maak dit op smaak met peper, zout en de selderij.
Schenk het eiermengsel erop en bak de omelet net gaar en aan de onderkant goudbruin. Snijd de omelet in punten.
Klop de eieren met 2 eetlepels water, de ketjap en de sambal los.
Verwarm de margarine in een koekenpan met een antiaanbaklaag en bak hierin de bosuitjes zacht. Voeg de oesterzwammen toe en bak ze kort mee. Maak dit op smaak met peper, zout en de selderij.
Schenk het eiermengsel erop en bak de omelet net gaar en aan de onderkant goudbruin. Snijd de omelet in punten.