Recept
« Terug naar recepten
Omelet rolletjes
PT10M
Omelet rolletjes
Een heerlijk omelet rolletjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelet rolletjes te bereiden
Klop de eieren los met een scheutje melk. Smelt de boter in een koekenpan. Giet het eimengsel in de pan en verdeel de garnalen over het eimengsel. Gebruik een vrij laag vuur, opdat de garnalen niet taai worden. Til met een spatel hier en daar de al gestolde rand op en laat wat van het dunne mengsel onder de omelet lopen. Draai de omelet om en doe het vuur uit. Laat de omelet 1 minuut staan. Schep de omelet uit de pan en laat afkoelen. Rol de omelet stevig op en wikkel hem in huishoudfolie. Leg de rol in de koelkast. Snijd vlak voor het opdienen de omelet met een scherp mes in plakjes van 1 cm. breed. Verwijder de folie. Leg de omeletrolletjes plat op de schaal.
Gerecht voor 4 personen
2 eieren
1 scheutje melk
boter
50 g gepelde gekookte garnalen
Bereiden:
Klop de eieren los met een scheutje melk. Smelt de boter in een koekenpan. Giet het eimengsel in de pan en verdeel de garnalen over het eimengsel. Gebruik een vrij laag vuur, opdat de garnalen niet taai worden. Til met een spatel hier en daar de al gestolde rand op en laat wat van het dunne mengsel onder de omelet lopen. Draai de omelet om en doe het vuur uit. Laat de omelet 1 minuut staan. Schep de omelet uit de pan en laat afkoelen. Rol de omelet stevig op en wikkel hem in huishoudfolie. Leg de rol in de koelkast. Snijd vlak voor het opdienen de omelet met een scherp mes in plakjes van 1 cm. breed. Verwijder de folie. Leg de omeletrolletjes plat op de schaal.
Gerecht voor 4 personen
2 eieren
1 scheutje melk
boter
50 g gepelde gekookte garnalen
Bereiden:
Klop de eieren los met een scheutje melk. Smelt de boter in een koekenpan. Giet het eimengsel in de pan en verdeel de garnalen over het eimengsel. Gebruik een vrij laag vuur, opdat de garnalen niet taai worden. Til met een spatel hier en daar de al gestolde rand op en laat wat van het dunne mengsel onder de omelet lopen. Draai de omelet om en doe het vuur uit. Laat de omelet 1 minuut staan. Schep de omelet uit de pan en laat afkoelen. Rol de omelet stevig op en wikkel hem in huishoudfolie. Leg de rol in de koelkast. Snijd vlak voor het opdienen de omelet met een scherp mes in plakjes van 1 cm. breed. Verwijder de folie. Leg de omeletrolletjes plat op de schaal.