Recept
« Terug naar recepten
Omelet uit de oven (eiermuffins)
PT40M
Omelet uit de oven (eiermuffins)
Eieren, je kan er zoveel lekkers mee maken, ook dit omelet uit de oven!
Recept van:
Harry Löhr
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelet uit de oven (eiermuffins) te bereiden
- Verwarm de oven voor op 190 graden celcius
- Snij de ui en tomaat in grove stukken
- Pel de knoflook en snijd deze fijn
- Bak de tomaat, knoflook en ui even aan in de pan
- Verdeel de groentes over het muffinblik
- Doe de eieren in een mengkom en doe hier een scheut melk en olijfolie bij.
- Voeg vervolgens wat zout en peper toe (optioneel: de tuinkruiden)
- Verdeel het eiermengsel over het bakblik
- Zet het bakblik in de oven voor zo'n 25 minurten
- Laat het blik 5 minuten afkoelen en haal daarna de omeletjes uit het bakblik