Recept
« Terug naar recepten
Omelet uit de Vogezen (Omelette vosgienne)
PT20M
Omelet uit de Vogezen (Omelette vosgienne)
Een heerlijk omelet uit de vogezen (omelette vosgienne) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelet uit de Vogezen (Omelette vosgienne) te bereiden
Het spek en de kaas in blokjes snijden.De eieren met peper,zout en crème fraîche loskloppen.Spek- en kaasblokjes toevoegen.De boter smelten,de losgeklopte eierenmengsel toevoegen, met een vork doorroeren totdat ze stollen (de omelet mag niet aan de bovenkant stollen). Evt.de bovenzijde van de omelet vanaf de steel naar het midden en de onderzijde vanaf de andere kant oprollen.Hier proberen 4 omeletten van te maken.
Lekker met een salade.
Lekker met een salade.