Daar waar ik verblijf vermeld ik het land van herkomst.
Recept
« Terug naar recepten
Vakantie : omelet met leverpaté
PT20M
Vakantie : omelet met leverpaté
Een heerlijk vakantie : omelet met leverpaté recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Vakantie : omelet met leverpaté te bereiden
Aardappelen in schijven snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Tomaatjes halveren.
Vocht verwijderen van het blikje erwten & wortelen .
Eikes los kloppen met de room en kruiden met pezo.
Paté in schijven snijden.
Boter laten smelten in de pan : sjalotjes , aardappelen, erwten en wortelen even zeer de aardappelen even opstoven .
Voeg de paté toe giet de eimassa er over laat op een zacht vuur de eimassa stollen .
Deze werd met vers stokbrood geserveerd.
Sjalotjes fijn snijden.
Tomaatjes halveren.
Vocht verwijderen van het blikje erwten & wortelen .
Eikes los kloppen met de room en kruiden met pezo.
Paté in schijven snijden.
Boter laten smelten in de pan : sjalotjes , aardappelen, erwten en wortelen even zeer de aardappelen even opstoven .
Voeg de paté toe giet de eimassa er over laat op een zacht vuur de eimassa stollen .
Deze werd met vers stokbrood geserveerd.
beau09 zegt: