Recept
« Terug naar recepten
Omeletje in vuur en vlam
PT20M
Omeletje in vuur en vlam
Een eieromelet een stevig ontbijt ofwel als hoofdgerecht serveer er aardappelen of heerlijk vers gebakken donker brood bij.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Brood - Beleg
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omeletje in vuur en vlam te bereiden
- Spek zonder vetstoffen even aanbakken, houd even aan de kant. Bak in het vet van het spek de ajuin gehalveerd in ringen gesneden even aan. Voeg een beetje boter toe, tomaat in partjes gesneden toevoegen evenzeer de champignons in vier gesneden kruid een beetje naar smaak. Eikes loskloppen met de room en deze goed kruiden voeg deze bij de groenten, even het omeletje laten stollen voeg het spek toe. Zet de pan onder de grill en laat verder garen. Serveer deze omelet zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.