Recept
« Terug naar recepten
Omelettaartjes
PT30M
Omelettaartjes
Een heerlijk omelettaartjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
12 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
A.H.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelettaartjes te bereiden
Artisjokharten en basilicum heel fijn hakken. In kom eieren loskloppen met slagroom, zout en peper. Artisjok en basilicum erdoor roeren. In kleine koekenpan 1/2 eetlepel olie verhitten. 1/6 deel van eimengsel over pan laten uitvloeien. Op matig hoog vuur omelet bakken tot de bovenkant bijna droog is. Op bord laten glijden en bestrijken met 1/5 deel van tapenade. Op dezelfde manier nog 5 omeletten bakken. Elke omelet op andere omeletten leggen en bestrijken met tapenade. Bovenste omelet niet bestrijken met tapenade, geheel iets aandrukken. Omelettaartje laten afkoelen tot lauwwarm en in 12 puntjes snijden. Rucola over platte schaal verdelen. Omeletpuntjes erop zetten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bobbeltje zegt:
Miranda zegt: