Recept
« Terug naar recepten
Omelette met aalbessen
PT20M
Omelette met aalbessen
Een heerlijk omelette met aalbessen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelette met aalbessen te bereiden
Breek 2 eieren in een kom,voeg een snufje zout toe,klop ze met een garde en giet vervolgens het eiermengsel in een koekenpan met anti aanbaklaag waarin een klontje boter is verwarmd.Bak tot de bovenkant is gestold en leg in het midden 1 eetlepel bessengelei.Vouw met behulp van een houten spatel de randen van de omelet over de vulling en bak de omelet af.bereid op de zelfde wijze de andere 3 omeletten.Strooi de poedersuiker erover en versier de bovenkant van de omeletten door met een gloeiend hete spies in de suiker te drukken.Garneer met de verse aalbessen en dien op.