Recept
« Terug naar recepten
Oosterse varkensspiesjes
PT20M
Oosterse varkensspiesjes
Een heerlijk oosterse varkensspiesjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Oosterse varkensspiesjes te bereiden
1. Snij het vlees in brede repen en klop het eventueel wat platter.
2. Roer een marinade van de sojasaus, de olie, het citroensap, de gember, de honing, de knoflook, de kurkuma, de komijn en cayennepeper. Leg er het vlees in en zet 1 nacht in de koelkast.
3. Prik het vlees op de stokjes en kruid met een beetje zout. Gril de satés goudbruin.
2. Roer een marinade van de sojasaus, de olie, het citroensap, de gember, de honing, de knoflook, de kurkuma, de komijn en cayennepeper. Leg er het vlees in en zet 1 nacht in de koelkast.
3. Prik het vlees op de stokjes en kruid met een beetje zout. Gril de satés goudbruin.