KookJij

Open vislasagne met tuinkers

Open vislasagne met tuinkers
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie: 475 kCal energie
21 Gram eiwit
27 Gram vet
37 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: John West Vis op zijn Best
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Open vislasagne met tuinkers te bereiden

  1. Breng een flinke pan water aan de kook.
  2. Boen de citroen schoon. Rasp het gele gedeelte van de schil (ongeveer halve eetlepel) en pers de vrucht uit.
  3. Kook de peultjes in wat water met zout in 5-6 minuten beetgaar.
  4. Verwarm citroensap, rasp en mascarpone in een (saus)pan op laat vuur.
  5. Roer de saus glad en voeg zout en peper naar smaak toe.
  6. Houd de saus warm.
  7. Voeg eentueel water of witte wijn toe als de saus te dik wordt.
  8. Halveer de lasagnebladen.
  9. Voeg een flinke snuf zout aan het kokend water toe en kook de lasagnevellen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar.
  10. Leg op 4 borden een lasagneblad.
  11. Verdeel er 1/3 van de peultjes en makreel over.
  12. Schep er een lepel saus op.
  13. Maak zo nog 2 lagen met de rest van de lasagne, peultjes en makreel.
  14. Schep er steeds een lepel citroensaus over. Verdeel de rest van de saus over de stapeltjes.
  15. Bestrooi met de tuinkers en peper naar smaak.
  16. Lekker met een frisgroene salade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst