Recept
« Terug naar recepten
Open vislasagne met tuinkers
PT30M
Open vislasagne met tuinkers
Open vislasagne met tuinkers
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
475 kCal energie
21 Gram eiwit
27 Gram vet
37 Gram koolhydraten
21 Gram eiwit
27 Gram vet
37 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
John West Vis op zijn Best
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Open vislasagne met tuinkers te bereiden
- Breng een flinke pan water aan de kook.
- Boen de citroen schoon. Rasp het gele gedeelte van de schil (ongeveer halve eetlepel) en pers de vrucht uit.
- Kook de peultjes in wat water met zout in 5-6 minuten beetgaar.
- Verwarm citroensap, rasp en mascarpone in een (saus)pan op laat vuur.
- Roer de saus glad en voeg zout en peper naar smaak toe.
- Houd de saus warm.
- Voeg eentueel water of witte wijn toe als de saus te dik wordt.
- Halveer de lasagnebladen.
- Voeg een flinke snuf zout aan het kokend water toe en kook de lasagnevellen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar.
- Leg op 4 borden een lasagneblad.
- Verdeel er 1/3 van de peultjes en makreel over.
- Schep er een lepel saus op.
- Maak zo nog 2 lagen met de rest van de lasagne, peultjes en makreel.
- Schep er steeds een lepel citroensaus over. Verdeel de rest van de saus over de stapeltjes.
- Bestrooi met de tuinkers en peper naar smaak.
- Lekker met een frisgroene salade.