Recept
« Terug naar recepten
Opgevulde kippenfilet
PT15M
Opgevulde kippenfilet
Een heerlijk opgevulde kippenfilet recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Spar
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Opgevulde kippenfilet te bereiden
Snij de kippenfilets van elkaar, en snij in de lengte doormidden. Kruid de binnenkant van de kippenfilets met peper en zout. Rooster de pijnboompitten en laat afkoelen. Snij de zongedroogde tomaatjes en olijven in kleine stukjes, hak de bieslook en platte peterselie fijn. Meng de kruidenkaas met de pijnboompitten, tomaatjes, olijven en gehakte kruiden. Smeer telkens 1 helft van de kippenfilet met de vulling in. Vouw dicht en steek vast met een satéstokje. Kruid nu ook de buitenkant met peper en zout. Steek de barbecue aan en zorg ervoor dat de kolen goed heet zijn. Leg de kippenfilets op de grill. Bak gaar en goudbruin.